Administratie

Wanneer we uw administratie beheren zijn we niet alleen bezig met wat u gedaan heeft en hoe uw bedrijf er vandaag voor staat. Ook zijn we bezig met de toekomst. We werken naar het vervolg, de BTW aangifte, Loonheffingen, de Jaarrekening, de Inkomsten- of Vennootschapsbelasting. Al onze werkzaamheden staan in het teken u een duidelijk zicht te geven in wat u gedaan heeft, wat u nu doet en wat dat betekent voor straks.

Tussentijdse rapportages
We spreken af wanneer u periodieke administratie rapportages krijgt en over welke periode. Belangrijk, want op die manier ben u steeds goed op de hoogte waar u staat. Wilt u na verloop van tijd vaker of juist minder periodieke overzichten. In overleg is veel mogelijk.

Twee soorten klanten
Uitzonderingen daargelaten hebben we te maken met 2 soorten klanten. De ene heeft niets met cijfers en levert regelmatig een map met 'papier' aan. Deze klant komt hooguit een paar keer per jaar in beeld om de jaarrekening en de aangiftes te bespreken. De ander wil liever altijd inzicht hebben in wat er rond gaat. Hiervoor gebruiken we Twinfield. U heeft hiermee online, ieder moment van de dag, zicht op de actuele stand van zaken. Wij werken met plezier voor deze beide klanten maar natuurlijk ook voor de uitzonderingen.

Altijd beschikbaar
Het is mogelijk al uw facturen te digitaliseren zodra ze beschikbaar komen. Uw administratie is daardoor altijd actueel en inzichtelijk. Waar u ook bent, online zijn direct de gegevens die u nodig hebt beschikbaar. U maakt zelf rapportages, waarbij u verschillende selectie mogelijkheden heeft, bijvoorbeeld: onderwerp of periode. Informeer naar de mogelijkheden.

Boekhoudpakketten
Ze zijn er in alle soorten en maten waarbij we de meesten wel eens onder ogen hebben gehad. Uw boekhouding nemen we dan ook probleemloos over.

Haitel Administratie & advies

Splitting 7
Postbus 532
9200 AM Drachten
Telefoon: 0512 - 220 270
Fax: 0512 - 220 271
[email protected]
www.haitel-aa.nl

Twinfield Login